Jumaat, 29 April 2011

Pindah Rumah vs Pindah Kilang




Hari ni dah 29hb April...
dah seminggu lebih proses pindah kilang ni
tapi belum settle lagi
masih banyak barang kat kilang lama belum diangkut...

Department ApiH dah settle hari selasa lepas lagi
kemas pun dah siap...
internet pun baru ada ni..
tapi aircond belum ada la...
terpaksa la guna kipas dulu...



Tapi pindah kilang ni agak memenatkan terutama ApiH..
satu department ApiH semua yang kemas...
nasib baik ada member tolong uruskan proses angkut barang dari kilang lama...
lepas ni kena mintak dengan bos seorang pembantu ni... Hehee...

Tu kisah pindah kilang...

Ni pulak kisah pindah rumah...
Bulan Februari lepas pulak, ApiH baru pindah rumah...
dekat seminggu jugak kemas rumah..
lepas tu masuk rumah baru, seminggu lagi ambik masa kemas...
tapi tak melibatkan ramai orang la macam pindah kilang ni...
barang pun takde la banyak..
lori satu trip aje dah settle angkut semua barang...

Pendek kata, dua² memenatkan...
tapi bagi ApiH, pindah kilang lagi simple dari pindah kilang..
coz pindah kilang bos yang uruskan...
ApiH hanya menurut perintah... Hahaaaa...


6 Komen:

mykhalis berkata... Reply to comment

apepun berpindah randah tetap memenatkan..kan?

Qaseh dalia adelia berkata... Reply to comment

REST LAH KALAU PENAT HEHE

ApiH berkata... Reply to comment

@ mykhalis

yup betul.. lagi penat kalau buat sorang2... huhuuu..

ApiH berkata... Reply to comment

@ Qaseh dalia adelia

tu la... kena rest ni... kena apply cuti la lama2 skit...

mOon jOhari berkata... Reply to comment

kemas je meja...belum sempat disepahkan lg kot...hehehehe

ApiH berkata... Reply to comment

hahahaaa... awal2 ni biase la mOon...
tunggu la seminggu dua lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...