Selasa, 3 Mei 2011

Hujan = Tidur




Hujan sama dengan tidur??
ape maksud ApiH ni?? 






Kenapa setiap kali hujan, ada yang kaitkan dengan tidur?
"kalau hujankan best tidur"
"time² hujan ni la best tidur"
korang mesti pernah dengah ayat di atas kan...


Kenapa ye??
adakah time hujan adalah time yang sesuai untuk tidur??
atau hujan penyebab kita mengantuk dan rasa nak tidur??






Apa² pun, time hujan mmg best tidur. Hehee..
dan pagi² lagi ApiH dah mandi hujan hari ni...
now terbayang katil kat rumah... Hahaaaa...






4 Komen:

Cik Bidadari berkata... Reply to comment

tidur yeakkk? sokong...lah hutan tu aka tidur...

ApiH berkata... Reply to comment

hahaaa.. betul doh Cik Bidadari...

mOon jOhari berkata... Reply to comment

kalo kat kampOng best tdio time hujan sebab sejuk...kalo kat kl ni mOon tdo sebab astro x bley tengOk bila hujan...

ApiH berkata... Reply to comment

hahaaaa... tapi skrang pakai beyond dah ok hujan pun kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...