Sabtu, 7 Mei 2011

Bergayut


Siapa kat dunia ni paling suka bergayut??
ce teka.. ce teka...

Jawapannya ialah....


SPIDERMAN...
betul ke jawapan ApiH ni?? heheee...

Hari ni ApiH nak kongsi citer dan pengalaman bergayut...
bukan bergayut macam spiderman...
tapi bergayut macam ni....



bergayut telipon...
sape tak pernah bergayut??
tipu la tak pernah...
biase nye golongan muda la yang paling suka bergayut...
bergayut dengan pasangan masing² kan..
lagi² kalau pakai Celcom 1+5 kan...
free je call... heheee...

time ApiH muda² dulu, takde lagi package camtu
bergayut pun pakai public je


kalau kat hostel dulu, beratur nak guna public
ada yang bawak kerusi lagi nak bergayut
kompen lama la kalau bawak kerusi tu...
member ApiH dulu tukar syiling kat tempat tukar syiling di bandar untuk bergayut
ade yang sanggup pergi bank tukar syiling
semuanya demi awek² diaorang...
pelaburan awal katanye
tapi sekarang, berapa orang je yang dapat pulangan pelaburan tu...
yang tak dapat pulangan tu coz habis study, bercinta dengan orang lain...
kawin dengan orang lain.. heheee...

Apa² pun, bergayut tak salah...
cuma jangan jadi camni...





3 Komen:

mOon jOhari berkata... Reply to comment

bergayOt lama2 panas telinga...hehehehe

ApiH berkata... Reply to comment

macam ade pengalaman je cik moon ni dalam bergayut.. heheee...
kena pasang aircond la kat telipon tu... hahaaaa...

Woofer Storm berkata... Reply to comment

lagi suka bergayut mcm monyet tu bro...heheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...