Jumaat, 27 Mei 2011

Rumah Batu

Salam semua member² & blogger² yang dihormati sekalian..
Lama betul tak update blog ni..
internet buat hal...
kat opis kena block la pulak... Huahuahuaa...

Kali ni nak citer pasal rumah batu...
sekarang hampir semua rumah baru guna batu...
kayu dah jarang orang pakai coz mahal kan...

Tapi kali ni nak tunjuk kat korang rumah yang betul² dibuat dari batu...


batu sana sini...

pintu belakangnya di mana ye...



ada sapa² berani tinggal rumah tu?

tak perlu pasang bumbung.. jimat belanja...



kat sini takde kes tanah runtuh ke?

memang hebat arkitek rumah² ni...


Rasanya kat Malaysia tak sesuai untuk buat rumah kat tempat camni...
banyak kes tanah runtuh...

Al-Fatihah untuk mangsa tanah runtuh di Hulu Langat baru² ni...

2 Komen:

mOon jOhari berkata... Reply to comment

...gila lah...tapi mesti sejuk je umah ni...

ApiH berkata... Reply to comment

@ mOon jOhari

memang gila... maybe sejuk kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...