Jumaat, 30 September 2011

Honeymoon bergerak

Biasa orang pergi honeymoon, tempat seperti pulau, pusat peranginan dan macam² lagi tempat yang menarik. Apa kata kalau korang nak pergi honeymoon nanti, korang pilih honeymoon dalam keretapi seperti ni...




Ini merupakan keretapi mewah yang dipanggil Maharjas Express yang terletak di India. Ia menawarkan pakej perjalanan seperti 8 hari dan 7 malam dari Mumbai ke Delhi dan beberapa lagi pakej lain. Untuk keterangan lanjut, boleh la ke website diaorang. Jom layan gambar lagi...

Jumaat, 23 September 2011

Boring dengan FB??


Korang tak rasa boring ke dengan Facebook? Atau pun rasa boring tapi still guna Facebook sebab dah biasa atau gian dengan Facebook. Apa kata korang try pulak Google +. Add Apih di oneapih@gmail.com atau sesiapa nak Apih invite, bagi email kat komen. Nanti Apih invite.


Apih baru je try Google Plus ni. Best la jugak tapi belum ramai kawan lagi. Jom la memeriahkan Google + pulak. Hehehe...



Selasa, 20 September 2011

Isnin, 19 September 2011

Jangan gaduh²



Memang terbukti seperti gambar di atas. Tadi baru Apih try nak bayar bil hp guna Explorer. Asyik kena refresh je. Last² guna Chrome je. Korang biasa guna apa? 

Khamis, 15 September 2011

Pesanan dari roomate

Korang pernah terima tak pesanan dari roomate camni?













Jadilah seorang roomate yang bertanggungjawab bagi mengelakkan anda tidak menerima mesej pesanan camtu. Hehee..

Rabu, 14 September 2011

Pelajar Lelaki Selalu Bayangkan....


Gambar² di bawah adalah gambaran apa yang student lelaki selalu pikir atau bayangkan dalam kehidupan semasa belajar.  Apih sebagai bekas student pun selalu bayangkan benda² seperti dalam gambar² di bawah ni tapi bukan semua la. Heheee..












Selasa, 13 September 2011

Pom pom girl ketakutan


Risiko menjadi seorang pom pom girl. Heheee..

Isnin, 12 September 2011

PENGASUH DIPERLUKAN SEGERA

PENGASUH BAYI DIPERLUKAN SEGERA

  • boleh menjaga bayi yang berumur 3 bulan
  • tinggal di kawasan Cheras (berdekatan Maktab PDRM KL) terutama kawasan Taman Bukit Segar
  • bayaran RM250 (boleh runding)
  • tidak mengasuh terlalu ramai kanak² atau bayi
  • tidak memiliki binatang peliharaan.
KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT, SILA TINGGALKAN NO PHONE ANDA DI ALAMAT EMAIL oneapih@gmail.com

Photo taken at right moment

Kau nampak penumbuk aku ni??

Tak kena lagi..

Position punggung kena betul² ye dik..

Aku la juara... hahaaa...

Waaa... opocot...

Tak sengaja

Hi semua, mari belajar berjalan atas air dengan saya..

Like father, like son

Yeeee... aku memang cantik...

Bising la...

Waaaa... laju la lagi..

Sabtu, 10 September 2011

Lubang jahat

Gambar hiasan


Di Malaysia ni, terdapat banyak sangat lubang jahat. Ada di merata². Tak tau la salah siapa. Tapi kebanyakan lubang jahat ini wujud disebabkan oleh orang yang tidak bertanggungjawab dan tidak bermoral. Disebabkan lubang jahat ini, ramai yang merana.



Khamis, 8 September 2011

Perempuan oh perempuan









Bukan semua perempuan camni. Hanya sesetengah aje. Harap maklum. Hehee..

Rabu, 7 September 2011

Lelaki oh lelaki..






Bukan semua lelaki camni. Hanya sesetengah aje. Harap maklum. Hehee..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...