Jumaat, 23 September 2011

Boring dengan FB??


Korang tak rasa boring ke dengan Facebook? Atau pun rasa boring tapi still guna Facebook sebab dah biasa atau gian dengan Facebook. Apa kata korang try pulak Google +. Add Apih di oneapih@gmail.com atau sesiapa nak Apih invite, bagi email kat komen. Nanti Apih invite.


Apih baru je try Google Plus ni. Best la jugak tapi belum ramai kawan lagi. Jom la memeriahkan Google + pulak. Hehehe...



8 Komen:

fiezah91 berkata... Reply to comment

best ke tak google + ni Apih? antara fb dgn google + mana lagi best?

ApiH berkata... Reply to comment

@ fiezah91

kalau nak banding dengan fb, maybe fb masih best coz dah lama. Google + ni baru lagi tapi kalau nak cuba rase kelainan, boleh la try google + ni. Hehee..

SoLy SoLicious berkata... Reply to comment

mlas dh nan fb ni.. memboringkan..huhu

ApiH berkata... Reply to comment

@ SoLy Solicious

ape kate cube Google +. hehee..

Darulamanku berkata... Reply to comment

biasa laa... dah lama2... menyampah pn ade.. bende kecil pn nak post kat fb... mcm tempat luah perasaan la pulak ehh...

apik pehe berkata... Reply to comment

hehehe..sikit masa lagi nk tukar g+

KhaiRin berkata... Reply to comment

FB x borink tp yg buat sy jd borink sbb terlalu ramai yg 'angkat bakul' warrrrghhh tensen lor

fiezah91 berkata... Reply to comment

ooo.. nanti nak cuba test try google + la.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...