Rabu, 17 Ogos 2011

Kahwin di bulan Ramadhan

Jarang sekali kita mendengar atau mendapat jemputan kahwin yang diadakan pada bulan Ramadhan. Apih tak pernah dapat pun jemputan kahwin time bulan Ramadhan ni. 






Kenapa ye tak ramai yang kahwin bulan Ramadhan ni? Ada member Apih kalau cakap nak jimat, kahwin la bulan puasa ni. Tak perlu keluar belanja banyak nak buat kenduri. Tapi ada jugak cakap kahwin bulan puasa ni tak best sebab masa nak 'ehem-ehem' tu terbatas. Nak bulan madu pun tak dapat. Hehee..


Apa pandangan kawan² pasal KAHWIN DI BULAN RAMADHAN ni? 

13 Komen:

Daddy Ziyyad berkata... Reply to comment

apa lak tak boleh ehem ehem...

lepas berbuka sampai ke sahur, ber ehem ehem lah...~ hahaha

ApiH berkata... Reply to comment

@ Daddy Ziyyad

hahaaa... yela tp terhad la waktu..
learn from expert la.. hahaaa...

sally wanny berkata... Reply to comment

haha...ke situ plak pikir...

AlfiEean WaRsi berkata... Reply to comment

boleh je kawen bulan pose...tkda mslah pun...takat nk ehem2, pas berbuka smpai imsak boleh jer...dah boleh bape round dah...hahah...cume org mls nk buat knduri sebab leceh, org penat pose2, pastu time berbuke tu kena tgk gak...kenduri malam ok la...

ApiH berkata... Reply to comment

@ sally wanny

hahaaaa... biase la orang sekarang... tu mula2 diaorg pikir kot...

ApiH berkata... Reply to comment

@ AlfiEean WaRsi

hahaaaa... banyak round dah tu. tp ibadat lain jgn lupe.. hehee..
ye jgk kan. leceh nak buat kenduri bulan puasa sebab semua puasa. tak larat nak buat tu...

Aku DaN SeSuAtU berkata... Reply to comment

bagus pa bulan posa..ijab kabul dulu bulan posa..kenduri buat lps raya..

siti kektus berkata... Reply to comment

haha. betul lah tu kot alasan yg terakhir tu. :p

ApiH berkata... Reply to comment

@ Aku DaN SeSuAtU

yup.. ada jugak kebaikannya tapi tak ramai yang buat... hehee...

ApiH berkata... Reply to comment

@ siti kektus

hahaaaaa... yela kot..

SPEK HITAM berkata... Reply to comment

belum paham lagi kenapa kahwin bulan ramadhan. due hari lepas kawan aku baru kahwin

ApiH berkata... Reply to comment

@ SPEK HITAM

yeke? tak tanye kenapa diaorg kawin bulan Ramadhan?
nanti dapat la diaorg beraya sebagai suami isteri kan. Tahniah kat member tu ;)

Tanpa Nama berkata... Reply to comment

Urm..trase nk kawen di bln ramadhan la plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...