Isnin, 15 Ogos 2011

Pencapaian 100

Minggu lepas, blog ApiH ni dah cecah 100 orang followers. Thanks kepada semua yang sudi follow blog ApiH yang tak seberapa ni. Kepada blogger² yang selalu komen kat blog ApiH, terima kasih banyak². Lain kali komen lagi.. heheee...





4 Komen:

Daddy Ziyyad berkata... Reply to comment

Tahniah Apih!! Sorry lama tak jenguk, busy sikit..

ApiH berkata... Reply to comment

@
Daddy Ziyyad

time kasih ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... Reply to comment

gud luck bro.. tapi bg aku la, jumlah followers tu xpenting, tapi jumlah followers tu yang wat kita makin bersemangat nk berblog kn :)

ApiH berkata... Reply to comment

@ Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

betul tu.. followers la yg memberi lebih semangat nak berblog ni... terima kasih semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...