Ahad, 24 April 2011

Mana satu Prince William & Kate Middleton akan guna..



Perkahwinan Prince William & Kate Middleton dah makin dekat...
banyak cenderamata dikeluarkan...
tengok macam nak beli je buat kenangan... Heheee...

Entry kali ni takde kaitan pun sebenarnye dengan wedding of the year tu...
tapi mana tau kot salah satu limosin ni diaorang akan guna...
Heheee..


Limosin terpanjang di dunia...
Kalau diaorang pakai yang ni, semua tetamu boleh masuk.. Heheee...

Pink color ni... heheee..
Sesuai untuk perempuan la... Maybe Kate Middleton boleh pakai untuk tugas rasmi nanti..
Heheee...


Ni tak berapa sesuai... macam sambung sendiri je ni...

Limo ni boleh bawak pegi racing ni..


Adakah pemilik kereta ni penyokong.... kehijauan? Heheee... 

Old skool... cantik ni kalau repair balik...


Corvette Limousine... adakah kelajuannya sama macam yang asal?

Dodge Extended-Cab Limousine With Camper


Ini pun dodge... ni dua2 arah boleh pandu..
Macam keretapi la pulak...

Limosin yang mengunakan kuasa eletrik...
Kalau Prince William guna untuk majlis kahwin pun ok ni...
Bagus untuk alam sekitar.. Heheee...

Limosin mini cooper... cute ni...

Monster limosin... camne nak masuk ke dalam kereta ni ye...


Limosin Prius


Ni tak tau nak tulis ape...

Skoda limousine.. ni macam sesuai untuk majlis perkahwinan tu...


So yang mana satu korang rasa sesuai??


6 Komen:

cik fa berkata... Reply to comment

yg old skool..
cun habis la

ApiH berkata... Reply to comment

hahaaa... betul3...

mykhalis berkata... Reply to comment

yg limo panjang tue camne nak korner tue..ishhh

ApiH berkata... Reply to comment

untuk pameran je kot.. heheee..

Azroy Kassim berkata... Reply to comment

mesti lembab mcm siput limo panjang tu.

mOon jOhari berkata... Reply to comment

komen mOon sama dengan Azroy Kassim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...