Jumaat, 8 April 2011

Kemas mengemas...

Selalunye sebut pasal kemas je, macam² pikir...
Kalau kat umah; kena pikir kemas tu, kemas ni...
Kalau pasal pakaian; kena pikir camna nak pakai kemas supaya awek tertarik... heheee..
Kalau kat opis, kena pikir camna nak buat kerja dengan kemas bagi menarik hati bosss...
Akhir tahun naik gaji ye bosss... Heheee...
Pendek kata, sebut aje kemas, macam² nak kena pikir




Macam ApiH hari ni, ditugaskan mengemas barang² department D&D coz bulan depan kilang akan berpindah ke bangunan baru...
Boleh tahan banyak barang kena kemas...
Barang dari 3-4 tahun lepas pun masih ade yang kena kemas dan simpan...
Sebelum tu, nak bagi tau yang department D&D ni hanya ada 2 orang aje...
Me and my bosss...
dan tak lupa my pc... Heheee....
Tapi barang yang nak dikemas macam 10 orang je satu department...
Tapi apa boleh buat, dah tugas... 




Arghhh... Penatnya mengemas....
Kita minum dulu.... =)



6 Komen:

mykhalis berkata... Reply to comment

banyak tu barang nak kemas..nama pun nak berpindah kan?

Blog terbaik

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini


kalau boleh buang notification code ek..

ApiH berkata... Reply to comment

tu la... kemas je la... huhuuu

ok =) thanks...

~~Ticer Wann~~ berkata... Reply to comment

dh siap kemas ehh? slmt berkemas :)

amny berkata... Reply to comment

mai amni tolong....

hehehe..^^

ApiH berkata... Reply to comment

belum siap lagi kemas ni... time kasih.. heheee...

ApiH berkata... Reply to comment

yeyeee... amni nak tolong...
meh la tolong.... hehehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...