Khamis, 2 Jun 2011

So, siapa lagi perlukan rumah??

Sekarang macam² jenis rumah dibina
rumah banglo, kondominum, teres, flat dan macam² lagi...
tapi kalau diberi pilihan dengan bende kat bawah ni, mana korang pilih?
Rumah ke benda ni...


nak beli tak mampu, dapat bergambar pun jadi la...



amaran.. ukur ketinggian kereta anda sebelum beli bas ni...

kalau bas dah penuh, penumpang lain boleh duk dalam kereta ni k...

sekarang boleh la bas jalan....

dah macam rumah kat dalam bas ni...

bilik tidur pun mewah...

tempat lepak dengan kawan² atau family...

lepak sambil layan PS pun ok ni...

ni ape ye..

ruang lepak...

tempat driver...

bilik tidur...

kalau buat honeymoon pun best bas ni... hehee...

bilik air...

rupa luaran bas
so korang rasa, perlu ke rumah?

4 Komen:

Freaky berkata... Reply to comment

gila stylooo.. nak bas ceni la sebijik.. x yah kete da..

Gila Stylo Ah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... Reply to comment

kalau ade duit sumenye boleh kn :)

ApiH berkata... Reply to comment

@ Freaky

kumpul duit cepat.. beli bas, pastu beli rumah besar.. senang nak parking... heheee...

ApiH berkata... Reply to comment

@ topimagine

yup betul tu. sekarang duit adalah bende yang penting ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...