Isnin, 4 Julai 2011

Apabila kena block...


Boringnya bila FB kena block kat opis ni
YM pun kena block, twitter dan semua yang sama waktu dengannya...
Youtube pun kena block
bila nak tengok video berkenaan dengan kerja, kena request dengan IT department
dah terbantut kerja nak tunggu approval...

Bagi ApiH, tak salah nak block tapi biarlah tak mengganggu kerja
jangan la sampai terbantut kerja disebabkan semua website kena block...
apa salahnya buka FB time rehat, buka twitter untuk mengetahui information terkini..
asalkan ia tak mengganggu waktu dan kualiti kerja...




6 Komen:

Daddy Ziyyad berkata... Reply to comment

mungkin ada pekerja yg terlalu leka ber FB/tweet sampai terganggu kerja..

Nasib baik blog tak kena block ! :)

ApiH berkata... Reply to comment

@ Daddy Ziyyad

tak tau la. maybe la kot tapi bukan ApiH la. orang lain tu.. ahahaaa...

itu la. kalau kena block jugak blog ni, tak tau la ape nak buat lagi ;)

mykhalis berkata... Reply to comment

dah tu internet buat untuk ape je..alaa..bukan boleh guna anon.me ke?

ApiH berkata... Reply to comment

@ mykhalis

internet utk email je kot.. heheee...
boleh guna tu tp IT kompen dapat detect punye.. biase la kalau dah terlampau moden.. hahaaa..

mykhalis berkata... Reply to comment

kedekut betul..ciss ciss

ApiH berkata... Reply to comment

@ mykhalis

hahahaaa.. nak buat camne. keje dengan orang, so follow je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...