Rabu, 6 Julai 2011

Mesra vs Murah

MANA KORANG LAGI SUKA??

LAYANAN MESRA

atau

HARGA MURAH


ApiH akan pilih layanan mesra..
bila dah dapat layanan mesra, yang mahal pun rasa murah.. hahahaaa...

8 Komen:

mykhalis berkata... Reply to comment

stuju klau kdai msra..murah klu smbg xd gnanya

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... Reply to comment

kalau ngah sengkek biar sombong janji murah... sangup gadoh2 janji dapat barang murah... hehe

ApiH berkata... Reply to comment

@ mykhalis

klu layanan x mesra & sombong, next time dah malas nak pegi beli doh kat tmpat tu..

ApiH berkata... Reply to comment

@ Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

hahahaaa... klu dah gaduh next time mmg tak leh pergi doh la kedai tu...

mama comel berkata... Reply to comment

btul tu..same gak mcm kita jual brg..brg tu mahal tp kalau ayt n layanan bgus, org mesti beli...

ApiH berkata... Reply to comment

@ mama comel

ayat mesti manis baru la ramai pelanggan.. muka kna ceria.. hehehe...

kim heeruul berkata... Reply to comment

gua pilih harga murah..
ahha..sebab kalo gua tumbuk2 dia pon,gua still dpt harga murah..keh keh keh..

ApiH berkata... Reply to comment

@ kim heeruul

jangan samai ke lokap dah la kerana nak barang murah.. hahahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...