Khamis, 7 Julai 2011

Pindah ke mana sebenarnya ni??

Silap siapa??

tak tau la sama ada komputer ni silap papar atau website tu yang silap...
harap² komputer ApiH yang silap...
kalau tak, malu website besar dan hebat camni buat silap...
ke ApiH yang silap paham apa yang website tu tulis??
maklum la, english pun tak berapa reti sangat ApiH ni...  heheee..

Moral of the story : manusia tak perfect, mesti ada buat silap... hehee..

10 Komen:

pCL [p@kcikLie] berkata... Reply to comment

yes mesti ada silap punya...bagus jugak kalau ngaku kesilapan tu cepat...

ApiH berkata... Reply to comment

@ pCL [p@kcikLie]

tu la.. tak tau la mana satu betul ni...

mama comel berkata... Reply to comment

adoiyai...mcm ni pun boleh ke? aku rase komputer ko tak rosak kot..diorng yg mereng...huhu~

ApiH berkata... Reply to comment

@ mama comel

hahahaa.. tak tau la... kena pergi check komputer ni kot2 dah rosak monitor ni.. hahahaaaa

Daddy Ziyyad berkata... Reply to comment

takpa..

tak melibatkan MU...


~haha

ApiH berkata... Reply to comment

@ Daddy Ziyyad

hahahaaa.. betul tu... Glory Glory MU...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... Reply to comment

ne apesal fan MU menyibuk kat sini ne ha... CHELSEA d best... hahahaha

ApiH berkata... Reply to comment

@ Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

hahahaaa... memandangkan fan chelsea ada kat sini, so mana satu yang betul tu? pindah ke chelsea atau ke man city?

Shamsuddin Amin berkata... Reply to comment

website tu yg silap kot... hehe

mykhalis berkata... Reply to comment

tau takpe..wat malu je.wahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...