Rabu, 13 Julai 2011

Segmen bersama Khalis



Blog En Khalis ni merupakan blog pertama yang ApiH follow masa mula² menjadi blogger ni
En Khalis jugak antara orang pertama yang follow blog ApiH ni...
En Khalis jugak banyak bagi tunjuk ajar dalam bidang ni
Pendek kata, En Khalis terbaeekk la.. Hehee..

Blog En Khalis ni simple dan best nak ziarah selalu
template baru yang simple dan tak serabut berbanding template dulu..
digabungkan pulak dengan info dan citer yang menarik...
Perghhh... memang terbaeekkk la dari En Khalis...

Kalau korang nak tau lebih lanjut, jom ke blog En Khalis ni sambil join segmen beliau.. 

En Khalis blogger dari Malaysia
En Khalis jugak blogger yang baik
Dalam banyak² blog di Malaysia,
Blog En Khalis memang terbaikkk...

Hahahaaa...




4 Komen:

mykhalis berkata... Reply to comment

terima kasih sbb sudi join.. pandai bodek arr,,hehe

ApiH berkata... Reply to comment

@ mykhalis

sama2.. bukan bodek ni.. ikhlas dari hati.. hehehee..

http://aniesandyou.blogspot.com berkata... Reply to comment

kembang en. khalis mendengar nyer

Kerana LiverpoolFC episode 1

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... Reply to comment

bodek xagak2 haha... :) ik khalis xmakan bodek la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...