Sabtu, 26 Mac 2011

Jawapan Soalan Peperiksaan Yang Buat Cikgu Pening

Jom kita tengok apa yang selalu cikgu² selalu hadapi bila check paper exam;


Apa la nak jadi dengan budak² zaman sekarang


The conclusion is....




Hahahaaa... 



Boleh jugak 1 markah...



Pengaruh citer ni Hindustan ni...



Ni pulak pengaruh game..



Rasanya macam dah solve je...



Lama tak main game ni...



Up and Down


Harap² jangan la ada yang buat camni. Kesian kat cikgu² yang mengajar...

5 Komen:

mykhalis berkata... Reply to comment

hahha..dahla menjawab hancur,,pelik pulak tue..

hottest entry di blog khalis :
Kantoi ketika skodeng

ApiH berkata... Reply to comment

hahahaaa... cikgu mane la boleh tahan dgn diorg ni...

zila mukhtar berkata... Reply to comment

lucu budak2 nie..tapi..yg lgi truk tu klw hntr paperkosong jak!

ApiH berkata... Reply to comment

klu paper kosong, cikgu la yg conteng nanti... heheee...

mOon jOhari berkata... Reply to comment

sib baik mOon bukan cikgu! heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...